posojilo denarja takoj 

Pozdravljeni,

potreboval bi relativno nujno gotovinski kredit za poplačilo treh računov za Telekom, da zadevo enkrat spravim na ničelno stanje. Znesek bi znašal 2000 EUR, plačeval pa bi preko položnic. Zadeva je takšna, da trenutno ne zmorem tolikšnega zneska naenkrat, položnice pa bi lahko redno mesečno določen znesek plačeval. Sem s.p., ukvarjam se z inštrukcijami naravoslovnih znanj ter programiranjem CNC strojev in konstruiranjem plinskih, ogrevalnih in hladilnih sistemov.

Za najnujnejši račun bi sicer zadostovalo že 700 EUR, vendar je plan vse skupaj na ničlo spravit, se potem ˇľažje dihaˇ. Zadeva mi je nujna v tolikšnem smislu, da imam isto številko že 20 let, vseskozi pri Telekomu in vsi vemo kaj pomeni menjava številke tako s strani vseh strank, ki že imajo mojo številko, kot tudi s strani operaterja kateri potem zaračuna še vse živo kar lahko zraven ob izklopu.

Za takšen ˇminimalenˇ znesek ne nameravam ničesar zastavljati, sem pa seveda pripravljen podpisati kreditno pogodbo in zagotoviti redno plačilo dogovorjene mesečne obveznosti.